OK Bjelovar na Memorijalu 7. GBR

Na 19. memorijalu 7. gardijske brigade „Puma“ održanom 15. i 16. lipnja 2024. godine na Varaždin Bregu, općina Varaždinske Toplice, uspješno je nastupilo 11 članova Orijentacijskog kluba Bjelovar.

Prvog dana održana je utrka na srednjim stazama koja je bodovana za Kup Hrvatske. Zlatnu medalju osvojili su Viktoria Šantić (Ž12), Gloria Šantić (Ž14) i Željko Belaj (M70), a srebrnu Veronika Šantić (Ž12). Sudjelovali su još Domagoj Šantić, Tomislav Filipčić i Miodrag Truhlaž (M45), Robert Orehoci i Milan Radočaj (M55), Nikolina Šantić (Ž35) i Antonija Orlić (Ž45).

Drugog dana održano je Štafetno prvenstvo Hrvatske u kojem je OK Bjelovar nastupio s 4 štafete. Najbolji rezultat postigle su Veronika i Viktoria Šantić u kategoriji Ž14, dok su Milan Radočaj i Željko Belaj osvojili 3. mjesto u kategoriji M55. Ženska seniorska štafeta u sastavu Gloria Šantić, Antonija Orlić i Nikolina Šantić osvojila je 5. mjesto, dok je seniorska muška štafeta u sastavu Tomislav Filipčić, Robert Orehoci i Domagoj Šantić na žalost ostala bez plasmana.

Galerija

OK Bjelovar

Orijentacijski klub Bjelovar