Održan 3. sportski dan osnovnih škola

U organizaciji Školskog sportskog saveza grada Bjelovara održan je dana 14. lipnja 2024. godine 3. sportski dan osnovnih škola na kojem su sportske udruge predstavile učenicima svoje aktivnosti.

Orijentacijski klub Bjelovar za tu je priliku pripremio jednostavnu orijentacijsku stazu u parku oko Paviljona duljine 300 metara s 5 kontrolnih točaka na kojoj su svi zainteresirani mogli isprobati svoje vještine orijentacije. Nakon kraćih uputa koje su dobili prije starta, na utrci je sudjelovalo 52-je učenika iz 1., 2. i 4. osnovne škole Bjelovar, od kojih su mnogi ponovili utrku više puta.

Kod dječaka najbolji rezultat postigao je Luka Grdinić (1 minuta i 25 sekundi), a kod djevojčica Dea Maričić (1:36), oboje učenici 6.c razreda 2. osnovne škole Bjelovar.

U pripremi i provedbi prezentacije sudjelovali su predsjednik OK Bjelovar Milan Radočaj (predstavljanje Kluba u uvodnom dijelu programa i poslovi na startu), dopredsjednik Slobodan Sokolović (tisak karata) i tajnik Željko Belaj (priprema karte i obrada rezultata).

Galerija

OK Bjelovar

Orijentacijski klub Bjelovar