Prvenstvo Hrvatske u štafeti

Seniorke OK Bjelovar srebrne

Na Prvenstvu Hrvatske u štafeti, koje je održano 23. listopada u Dragoslavec Selu u sklopu 15. otvorenog prvenstva Međimurja u orijentacijskom trčanju, ženska seniorska ekipa Orijentacijskog kluba Bjelovar u sastavu Antonija Orlić, Petra Plevnik i Nikolina Šantić, osvojila je drugo mjesto sa samo 3 minute i 34 sekunde zaostatka za pobjednicama iz OK Japetić iz Samobora. Od trećeplasiranih natjecateljica iz OK Kapela Zagreb, predstavnice OK Bjelovar bile su bolje za 15 minuta i 24 sekunde!
OK Bjelovar nastupio je i s jednom seniorskom ekipom (Vedran Bijelić, Domagoj Šantić i Tomislav Filipčić) koja je osvojila 7. mjesto i s jednom ekipom kadetkinja (Viktoria Šantić , Veronika Šantić i Gloria Šantić) koja je osvojila 4. mjesto.

Drugog dana održane su dvije sprint utrke u Murskom Središću i Toplicama Sveti Martin, na kojima su predstavnici OK Bjelovar u konkurenciji natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske također postigli zapažene rezultate.
Vedran Bijelić (M35) osvojio je prvo, Antonija Orlić (Ž21) drugo (prvo u Hrvatskoj), Gloria Šantić (Ž12) drugo i Željko Belaj (M65) treće mjesto. Nastupili su još Veronika i Viktoria Šantić (Ž12), Jakov Bijelić (M12), Petra Plevnik (Ž21), Nikolina Šantić (Ž35), Tomislav Filipčić (M35) i Domagoj Šantić (M45).

OK Bjelovar

Orijentacijski klub Bjelovar