JaSam O-Summer Cup 2019.


Iako sam naziv natjecanja to ne bi dao naslutiti, članice i članovi OKB su ovaj vikend više osjetili jesenski nego ljetni JaSam Cup 2019. Kiša, magla, niski oblaci, blato, slaba vidljivost, gustiši, “enornmne” temperature od nekih 13-ak stupnjeva….sve su to varijable za idealan orijentacijski vikend u suradnji OK Jelen i OK Japetić. Matija se potrudio da za 208 natjecatelja oba dana ponudi srednje staze na meniju, uz dobar prilog tehnički težih staza i klizave djelomično teže prohodne šume. Organizacija na visokom nivou.

Prvi dan natjecanja svakako najvrijedniji rezultat je postigao Vedran pobjedom u najjačoj muškoj M21A kategoriji! Bože osvaja 3. mjesto i nastavlja svoj niz postolja u M21B te najavljuje i neke veće rezultate u budućnosti. U M35 Robert 10., a Domagoj 17.
Kod žena/djevojaka Viktoria 2, Gloria i Veronika 5. i 6. u Open kategoriji, Petra izvrsna 4. u Ž21B (tek zarastao lom prsta na nozi), Antonija 5. u Ž21A, Nikolina 9. u Ž35.

Drugi dan natjecanja isti vremenski uvjeti, staze tehnički dosta teže, tražila se maksimalna koncentracija i svaka greška se skupo naplatila. Vedran osvaja 3. mjesto, Bože 7., Robert popravlja na 4., Domagoj 15.-ti.
Gloria, Veronika i Viktoria redom od 2. do 4. mjesta, Petra 13. Antonija 5., dok je Nikolina bila 7.

Ukupni rezultati i prolazi na OrienteeringOnline.

Trčao i pisao: Vedran B.

OK Bjelovar

Orijentacijski klub Bjelovar