Preko trnja do zvijezda

Tako bi najbolje opisali trku ovog vikenda. OK Orion je na novoj karti u Horvatima organizirao trku za Kup. Izrazito ravan teren sa vrlo mješovitom vegetacijom bio je kao stvoren za srednje staze. Samo što je ovo ‘sa vrlo mješovitom vegetacijom‘ u većini slučajeva značilo ‘zabij se u gustiš ili trnje i ne možeš van‘ 🙂 . No unatoč tome, staze su bile izrazito dinamične, sa puno promjena smjerova i uz navedene vegetacijske probleme greške su se skupo plaćale.

Iako ovog puta sa manjim brojem natjecatelja, članovi OKB-a su ponovno imali zapažene rezultate. Male Šantićke rasturaju u kategoriji Početnici i osvajaju zlato i srebro! Bravo cure, vide se tatini geni 🙂 .

Male Šantićke, Početnici
Klobo se dobro borio, no izgleda da je ga mala oteklina na trbuhu uzrokovama dugogodišnjom pauzom ovoga puta doslovno povukla prema dolje u poretku, pa 4. mjesto u izrazito jakoj M35 kategoriji time samo dobiva ‘na težini‘. Kužite što mislim 🙂 . Domagoj se uz iste probleme kao i Klobo polako diže, i osvaja 9. mjesto u istoj kategoriji. Nikolina s druge strane leti stazom i osvaja ukupno 2. mjesto, ali 1. u Kupu. Bravo! Petra se hrabro borila s tehnički težom stazom i trnjem, i završila sa mnogobrojnim ranama, porezotinama i ubodom ose. Što ju nije spriječilo da završi na 5. mjestu u Ž21B. Vedran se uspio skoncentrirati na kartu, a ne na žulj i osvaja 3. mjesto u M21A, drugi vikend za redom i samo 2 dana nakon nastupa na B2B utrci od 5km. Nije deda još za bacit 🙂 .

Trčao i pisao: Vedran

OK Bjelovar

Orijentacijski klub Bjelovar