Petra zlatna na 38. Pokalu Zagreba

U subotu 19. svibnja održana je još jedna u nizu utrka za Kup Hrvatske, 38. Pokal Zagreba. Domaćin OK Maksimir je na karti Curek ponudio zanimljive srednje staze. Unatoč obilatim šumskim radovima, karta je bila vrlo čitljiva, a teren brz. Staze su bile dinamične i tražila se maksimalna koncentracija, kako i priliči za srednje staze. Sama organizacija je bila na vrlo visokoj razini, i sve je bilo na svome mjestu.

Članovi OK Bjelovar su ponovno ostvarili zapažene rezultate, a posebno ističemo prvu pobjedu u karijeri i za novi klub naše Petre Plevnik, koja je konkurenciju u Ž21B ostavila za više od 10 minuta iza sebe :).

Među 150-ak natjecatelja članovi OKB su ostvarili slijedeće rezultate: Petra Plevnik je osvojila 1. mjesto u Ž21B, Antonija Orlić 4. mjesto u Ž21A, Nikolina Šantić 4. mjesto u Ž35, Robert Orehoci 3. mjesto, Ivan Draušnik 11. mjesto, Domagoj Šantić 14. mjesto u M35, Željko Belaj 4. mjesto u M65, dok je Vedran Bijelić zaokružio berbu drvenih medalja 4. mjestom u M21A :).

Kao šećer na kraju naši najmlađi članovi nastupili su na dječjoj trci i nesumnjivo se dobro zabavili. Po kategorijama su nastupali: Viktoria i Veronika Šantić, te Bartol i Andrej Perković u MŽ7, te Gloria Šantić u MŽ12 kategoriji.

OK Bjelovar

Orijentacijski klub Bjelovar