Tour de Borik – bistrim koracima


DJEČJA ORIJENTACIJSKA UTRKA

TOUR DE BORIK – BISTRIM KORACIMA

U ponedjeljak, 5. lipnja 2017. s početkom u 17 sati u parku Borik održana je još jedna dječja orijentacijska utrka. Pod motom Tour de Borik – bistrim koracima, 18-toro djece iz dječjeg vrtića Ciciban Bjelovar sa svojim roditeljima po prvi put se je susrelo s orijentacijskim sportom.

Za ovu prigodu pripremljena je staza s 12 kontrolnih točaka i ciljem koju su natjecatelji mogli obilaziti proizvoljnim redosljedom (score). Na kontrolnim točkama nalazile su se slike djeci poznatih životinja, a nakon obilaska svih KT, za nagradu su svi dobili zlatnu medalju i čokoladicu Životinjsko carstvo. Vrijeme provedeno na stazi nije mjereno, a svi natjecatelji su pronašli sve kontrolne točke.

OK Bjelovar Dječji vrtić Ciciban
Po Boriku bistro su koračali:
RBR IME I PREZIME
1 Katarina B.
2 Jakov K.
3 Petar K.
4 Mihovil L.
5 Matija M.
6 Erik M.
7 Leon M.
8 Leon P.
9 Lorena P.
10 Vito P.
11 Maksim R.
12 Adrian R.
13 Petra R.
14 Nela S.
15 Dora S.
16 Mia V.
17 Vito V.
18 Marko V.

Utrka je organizirana na inicijativu profesorice Mirjane Skukan uz potporu ravnateljice DV Ciciban Senke Ivanušec i njezinih suradnica Ivane Drenovac i Svjetlane Kuserbanj. Ispred Orijentacijskog kluba Bjelovar u logističkoj potpori sudjelovao je Željko Belaj. Fotografije koje je je snimila Senka Ivanušec pogledajte u galeriji.

Svi sudionici bili su oduševljeni utrkom, a neki su napisali i svoje dojmove:

Dojmovi nakon utrke

OK Bjelovar

Orijentacijski klub Bjelovar