OKB na Zagreb Openu

Križevci i Kalnik bili su od 30.5.-2.6.2024. domaćini 4-dnevnog orijentacijskog natjecanja koje je pod nazivom „Zagreb open“ po 24. put organizirao Orijentacijski klub Vihor iz Zagreba. Na ovom jakom međunarodnom natjecanju sudjelovalo je i 10 članova OK Bjelovar.

Prvog dana održano je u Križevcima sprint natjecanje koje je istovremeno bilo Prvenstvo Hrvatske u sprintu. U kategoriji Ž12 titulu prvakinje Hrvatske osvojila je Viktoria Šantić, a u kategoriji M55 prvak Hrvatske je Robert Orehoci.

Sljedećih dana održane su utrke na Kalniku: šumski sprint, duge staze (bodovano za svjetsku rang listu – WRE i Kup Hrvatske) i srednje staze.

Zbrajanjem svih rezultata određen je generalni plasman u kojem su od članova OK Bjelovar medalje osvojili Viktoria Šantić (Ž12 – 1. mjesto), Veronika Šantić (Ž12 – 2. mjesto), Gloria Šantić (Ž14 – 1. mjesto), Nikolina Šantić (Ž35 – 3. mjesto) i Željko Belaj (M70 – 2. mjesto). Sudjelovali su još Domagoj Šantić, Miodrag Truhlaž, Robert Orehoci, Slobodan Sokolović i Alida Sokolović.

Rezultati | Galerija

OK Bjelovar

Orijentacijski klub Bjelovar